AUTOBELLA ŞAMPON AUTO "FOAM SENSATION"

Informatii produs:

Un produs lichid, vâscos cu o mare putere de curaţare. Nu lasă pete chiar dacă este folosit pe suprafete vopsite, delicate. Oferă o strălucire deosebită. Nu conţine niciun fel de fosfor. Conţine surfactanţi biodegradabili în proporţie de peste 90%.

Diluţie optimă 1:200

Mod de ambalare: bidon 25 kg

DLS 100 BU / DLS 100 RO / DLS 100 GL SPUMĂ ACTIVĂ COLORATĂ

Informatii produs:

Produs uşor detergent, produce o spumă abundentă (cu efect de zăpadă) de culoare albastru deschis – bleu, roşie, galbenă, cu efect vizual plăcut ce atrage atenţia clienţilor. Nu atacă vopseaua, nu înfundă duzele sau pompele. Conţine surfactanţi anionici şi non-ionici biodegradabili în proporţie de peste 90%.

Diluţie optimă 40 – 50 gr / ciclu de spălare

Mod de ambalare: bidon de 25 kg

E.R. 1 DETERGENT SPUMANT"

Informatii produs:

Formula special conceputa pentru operațiile de spălare cu înaltă presiune, datorită puterii sale penetrante, inmoaie rapid și profund orice fel de murdărie, lăsând suprafețele strălucitoare. Eficace pe jante, foarte solvabilă, nu înfundă nimic. Compatibil cu orice fel de metodă de depurare. Conţine surfactanţi biodegradabili în proporţie de peste 90%.

Se diluează în apă 1: 1 la 20-25 impulsuri.

Mod de ambalare: bidon 25 kg

POLISHAT AGENT DE LUSTRUIRE ŞI PROTECŢIE

Informatii produs:

Produs concentrat, pe bază de polimeri speciali, ce conferă un nivel ridicat de luminozitate – “efect de oglindă”. Lasă un strat protectiv şi antistatic invizibil, ce va proteja mult timp voseaua împotriva aşezării murdăriei. Recomandat pentru instalaţiile de spălat automate. Nu lasă urme grase pe suprafaţa. Oferă maşinii un aspect extraordinar.

Mod de ambalare: bidon 25 kg

POLISHFOAM AGENT DE LUSTRUIRE SPUMANT

Informatii produs:

Produs spumant destinat utilizării în instalaţiile automate de spălare. Datorită polimerilor şi surfactanţilor vegetali ce intră în componenţa produsului, acesta ofera o extraordinară strălucire, un efect de oglindă a suprafetelor vopsite. Protejează şi înnoieşte vopseaua caroseriei.

Mod de ambalare: bidon 25 kg

REPEL 123 S SUPER CEARĂ CONCENTRATĂ REZISTENTĂ LA APĂ

Informatii produs:

Noua formulă cationică bogată în substanțe foarte hidrofobe, recomandată pentru instalațiile de spălare de mare viteză. Acțiunea rapidă provoacă formarea imediată a picăturilor mari de apă care alunecă. Nu lasă urme pe caroserie și pe geamuri. Conține substanțe speciale care oferă performanțe ridicate în orice anotimp, chiar și în prezența apei bogate în săruri şi o luminozitate perfectă garantata.

Diluţie optimă 10 – 15 gr / ciclu de spălare

Mod de ambalare: bidon de 25 kg

PRET PER BIDON 504.20 LEI + TVA