ACTIVE FOAM DOZATRON

Informații produs:

Informații produs: Spuma activa conceputa special pentru sistemele de dozare. Are o spumare moderata si se indeparteaza cu usurinta. Nu ataca suprafetele vopsite, plasticul sau partile din materiale neferoase. Nu lasa reziduri. Contine aditivi anti-coroziune.

Diluţie optimă 1:100

Mod de ambalare: bidon 23 kg

PRET PER BIDON 202.00 LEI + TVA

ACTIVE FOAM EFFECT

Informații produs:

Informații produs: Active Foam Effect este spumă activă concentrată, destinată spălării, fără contact, a autovehiculelor și a camioanelor. Îndepărtează cu ușurință praful, murdăria, uleiul, urme de insecte. Creează spumă persistentă, care se îndepărtează cu ușurință. Nu deteriorează suprafețele din aluminiu, nichel sau alte tipuri din aliaje neferoase. Conține aditivi anti-coroziune

Diluţie optimă 1:50 – 1:100

Mod de ambalare: bidon 23 kg

PRET PER BIDON 185.00 LEI + TVA

ACTIVE FOAM HARD

Informații produs:

Spumă activă concentrată, destinată spălării, fără contact, a autovehiculelor și a camioanelor. Îndepărtează cu ușurință praful, murdăria, uleiul, urme de insecte. Creează spumă persistentă, care se îndepărtează cu ușurință. Nu deteriorează suprafețele din aluminiu, nichel sau alte tipuri din aliaje neferoase. Conține aditivi anti-coroziune.

Diluţie optimă 1:70

Mod de ambalare: bidon 20 kg

PRET PER BIDON 117.65 LEI + TVA

SPUMĂ ACTIVĂ ACTIVE FOAM LIGHT

Informații produs:

Active Foam Light este o spumă activă concentrată, uşor alcalină, destinată spălării, fără contact a autovehiculelor. Îndepărtează cu ușurință praful, murdăria, uleiul, urme de insecte. Se îndepărtează cu ușurință, şi nu deteriorează aliajele de metale neferoase. Ideal pentru spălarea autovehiculelor în timpul verii. Conține aditivi anti-coroziune

Diluţie optimă 1:50

Mod de ambalare: bidon 20 kg

PRET PER BIDON 92.45 LEI + TVA

ACTIVE FOAM OPTIMA

Informații produs:

Informații produs: Spumă activă concentrată, destinată spălării, fără contact, a autovehiculelor și a camioanelor. Îndepărtează cu ușurință praful, murdăria, uleiul, urme de insecte. Creează spumă persistentă, care se îndepărtează cu ușurință. Nu deteriorează suprafețele din aluminiu, nichel sau alte tipuri din aliaje neferoase. Conține aditivi anti-coroziune.

Diluţie optimă 1:70 – 1:150

Mod de ambalare: bidon 20 kg

PRET PER BIDON 117.65 LEI + TVA

SPUMĂ ACTIVĂ ACTIVE FOAM PRIME

Informații produs:

Active Foam Prime este spumă activă ușor concentrată, alcalină destinată spălării, fără contact, a autovehiculelor. Îndepărtează cu ușurință praful, murdăria, uleiul, urme de insecte. Se îndepărtează cu ușurință, şi nu deteriorează aliajele de metale neferoase. Ideal pentru spălarea autovehiculelor în timpul verii. Conține aditivi anti-coroziune.

Diluţie optimă 1:100

Mod de ambalare: bidon 23 kg

PRET PER BIDON 100.85 LEI + TVA

ACTIVE FOAM SOFT

Informații produs:

Spuma activa concentrata conceputa pentru spalarea fara contact a autovehiculelor si camioanelor. Indeparteaza cu usurinta praful, murdaria, grasimea si urmele de insecte. Creeaza o spuma persistenta, ce se indeparteaza cu usurinta. Nu deterioreaza suprafetele din aluminiu, placate cu nichel sau alte placari cu aliaje neferoase. Conţine aditivi anti-coroziune.

Diluţie optimă 1:50

Mod de ambalare: bidon 20 kg

PRET PER BIDON 126.00 LEI + TVA

SPUMĂ ACTIVĂ ACTIVE FOAM TRUCK

Informații produs:

Detergent concentrat pentru spalarea prin contact a masinilor si camioanelor, containerelor, motoarelor, cisternelor. Ideal pentru indepartarea murdariei grele. Datorita componentelor poate fi folosit cu succes si in sezonul de iarna. Produsul contine aditivi anti-coroziune..

Diluţie optimă 1:70 – 1:100

Mod de ambalare: bidon 23 kg

PRET PER BIDON 210.00 LEI + TVA

ACTIVE PORTAL. SPUMA ACTIVA PENTRU INSTALATII DE SPALAT TIP PORTAL

Informații produs:

Spuma activa potrivita pentru instalatiile de spalat tip portal sau tunel. Inmoaie murdaria si o face usor de indepartat cu ajutorul periilor instalatiei automate in timpul ciclului de spalare. Indeparteaza cu succes chiar si murdaria grosiera. Formula usor alcalina este sigura atat pentru instalatiile de spalat cat si pentru vopseaua autovehiculelor sau partile din plastic. Contine aditivi anti-coroziune.

Diluţie optimă 20-30 gr de produs la 1 litru de apa

Mod de ambalare: bidon 20 kg