DIMER. DETERGENT DE EXTERIOR SUPER CONCENTRAT

Informatii produs:

Detergent alcalin bicomponent, indeparteaza murdaria, grasimea, uleiurile, smogul, noroiul. Este recomandat pentru spalarea camioanelor, containerelor, echipamentelor industriale si de constructii. Diluat corect este recomandat pentru spalarea motoarelor si a partilor mecanice.

Dilutie optima 1:50 – 1:100

Mod de ambalare: bidon de 25 kg

MITOR. DETERGENT PENTRU PARDOSELI INDUSTRIALE

Informatii produs:

Produs concentrat, recomandat în mod special pentru curăţarea şi degresarea oricărui fel de pardoseli din zona industrială. îndepărtează rapid şi cu uşurinţă murdaria precum grăsimea, uleiurile, nămolul etc. fără a lăsa reziduuri. Recomandat şi pentru fabrici de mezeluri, abatoare, fabrici de procesare a mâncării în general. Conţine surfactanţi anionici şi non-ionici biodegradabili în proporţie de peste 90%.

Diluţie optimă 1:5 – 1:10

Mod de ambalare: bidon de 10 kg si 25 kg

MOTOR CLEANER. DETERGENT PENTRU MOTOR

Informatii produs:

Motor Cleaner este o soluție de curățare pe bază de detergenți și aditivi activi pentru curățarea motorului și a părților componente ale motorului, eficient împotrivă petelor de ulei, pete de grăsime, praf și alte tipuri de murdărie rutieră. Având o formulă puternică, soluția permite eliminarea celor mai vechi murdării. Conține parfum cu aromă de citrice.

Dilutie optima 1:7 – 1:10

Mod de ambalare: bidon de 21 kg

PRET PER BIDON 160.00 LEI + TVA

RIAL 2000. SPUMĂ ACTIVĂ MULTIUZ / AGENT DE PRESPĂLRE CONCENTRAT

Informatii produs:

Agent spumant concentrat dintr-un singur component, recomandat pentru spălarea maşinilor, camioanelor, prelatelor, părţilor exterioare ale motoarelor, caroseriilor şi roţilor. Rapid, eficient și sigur pe vopsele, topeşte murdăria grasă și uleioasă și smogul, fără periaj. Efect antistatic, ușor de curățat. Conţine surfactanţi anionici şi non-ionici biodegradabili în proporţie de peste 90%.

Diluţie optimă PRESPĂLARE CAMIOANE 1:50 – 1:70, DEGRESARE CAROSERII AUTO 1:15, SPĂLARE MOTOR 1:10

Mod de ambalare: bidon de 10 kg si 25 kg

PRET PER BIDON DE 10 KG 126.00 LEI + TVA

PRET PER BIDON DE 25 KG 302.50 LEI + TVA

SERVAP. DEZINCRUSTANT

Informatii produs:

Produs acid pentru curatarea componentelor mecanice, motoarelor, cutiilor de viteze.

Dilutie optima 1:3 – 1:5

Mod de ambalare: bidon de 25 kg