EXPRESS POLISH

Informatii produs:

Este o solutie destinata lustruirii si intretinerii vopselei caroseriei autovehiculelor. Reface rapid si usor stralucirea vopselei si reimprospateaza partile decolorate ale caroseriei. Accelereaza uscarea si ofera un luciu perfect. Solutia poate fi aplicata pe orice suprafata vopsita sau lacuita.

Mod de ambalare: flacon de 500 ml

PRET PER BUCATA 25.20 LEI + TVA

IDROLAK B2. CEARĂ CU AUTOUSCARE

Informatii produs:

Produs specific pentru uscarea maşinilor după spălarea manuală. Formulă cu substanţe puternic repelente, sparge rapid pelicula de apă de pe caroserie transformând-o în picături mari ce alunecă de pe caroserie. Asigură uscarea vopselii, îi conferă strălucire şi potecţie printr-o peliculă subţire rezistentă la apă ce protejează caroseria şi face uşoare următoarele spălări. Are efect garantat indiferent de tipul de apă folosit.

Mod de ambalare: bidon de 10 kg si 25 kg

PRET PER BIDON DE 10 KG 100.85 LEI + TVA

PRET PER BIDON DE 25 KG 218.50 LEI + TVA

NANO WAX

Informatii produs:

Ceara auto lichida, cu concentratie mare - o noua generatie de produse cu nanoparticule pentru protejarea, pe termen lung, a caroseriei dupa spalare. Formeaza cel mai subtire film de protectie, cu o capacitate mare de respingere a apei comparativ cu alte produse similare. Asigura o uscare rapida si are efect antistatic, datorita nanoparticulelor din compozitie. Protejeaza suprafata tratata impotriva apei, a murdariei, a reactivilor nocivi si a altor influente negative externe. Confera stralucire profunda. Utilizarea regulata protejeaza vopseaua impotriva craparii si decolorarii. Poate fi folosita pentru toate tipurile de spalatorii: manuala, fara contact, tunel/portal. Are un miros placut

Dilutie optima 1:200

Mod de ambalare: flacon 1 lt

PRET PER BUCATA 109.25 LEI + TVA

REPEL 123 S. SUPER CEARĂ CONCENTRATĂ REZISTENTĂ LA APĂ

Informatii produs:

Noua formulă cationică bogată în substanțe foarte hidrofobe, recomandată pentru instalațiile de spălare de mare viteză. Acțiunea rapidă provoacă formarea imediată a picăturilor mari de apă care alunecă. Nu lasă urme pe caroserie și pe geamuri. Conține substanțe speciale care oferă performanțe ridicate în orice anotimp, chiar și în prezența apei bogate în săruri şi o luminozitate perfectă garantata.

Diluţie optimă 10 – 15 gr / ciclu de spălare

Mod de ambalare: bidon de 25 kg

PRET PER BIDON 504.20 LEI + TVA