FASCO. REVITALIZANT PENTRU PLASTIC

Informatii produs:

Formulă originală creată pentru a reda strălucirea naturală barelor de protecţie şi spoilerelor din plastic. Efectul de revitalizare va dura mai multe zile. Produs practic, nu trebuie întins deoarece se usucă singur. Nu lasă urme uleioase şi nu atacă vopseaua; rezistă la spălarea cu detergent

Mod de ambalare: bidon de 8 kg

PRET PER BIDON 160.00 LEI + TVA

PNEUBELL MB. REVITALIZANT CAUCIUCURI

Informatii produs:

Produs bogat în substanţe preţioase complet naturale, cu mare putere de polishare, reînnoieşte cauciucurile prin revitalizarea aspectului acestora. Nu colorează sau murdăreşte; îndepărtează crăpăturile din cauciuc. Efectul lui durează mai multe zile.

Diluţie optima 1:6 – 1:8

Mod de ambalare: bidon de 12 kg si 25 kg

PRET PER BIDON DE 12 KG 121.85 LEI + TVA

PRET PER BIDON DE 25 KG 252.10 LEI + TVA

PNEUBELL MT. REVITALIZANT CAUCIUCURI

Informatii produs:

Produs foarte concentrat, cu mare putere de polishare, reînnoieşte cauciucurile prin revitalizarea aspectului acestora, conferindu-le o extra stralucire. Contine substante foarte protective si emoliente datorita carora evita crăpăturile din cauciuc. Efectul lui durează mai multe zile.

Diluţie optima 1:5

Mod de ambalare: bidon de 10 kg si 25 kg

PRET PER BIDON DE 10 KG 100.85 LEI + TVA

PRET PER BIDON DE 25 KG 243.70 LEI + TVA

PNEUBELL TSP. REVITALIZANT PENTRU CAUCIUCURI

Informatii produs:

Produs de calitate superioară. Este un adevarat tratament pentru cauciucuri. Înnoieşte şi polishează în acelaşi timp. Bazat pe emolienţi speciali previne crăparea cauciucurilor şi creşte astfel durata de viaţă a acestora. Produsul se usucă singur şi nu lasă urme de grăsime sau murdărie. Este recomandat chiar şi pentru instalaţii automate de spălare.

Diluţie optimă 1:5

Mod de ambalare: bidon de 12 kg si 25 kg

PRET PER BIDON DE 12 KG 151.26 LEI + TVA

PRET PER BIDON DE 25 KG 281.50 LEI + TVA