SPUMĂ ACTIVĂ ACTIVE FOAM TRUCK

Informatii produs:

Detergent concentrat pentru spalarea prin contact a masinilor si camioanelor, containerelor, motoarelor, cisternelor. Ideal pentru indepartarea murdariei grele. Datorita componentelor poate fi folosit cu succes si in sezonul de iarna. Produsul contine aditivi anti-coroziune..

Diluţie optimă 1:70 – 1:100

Mod de ambalare: bidon 23 kg

PRET PER BIDON 210.00 LEI + TVA

CEM. AGENT DEZINCRUSTANT PENTRU CIMENT

Informatii produs:

Produs recomandat domeniului constructiilor. Indeparteaza incrustatiile rezistente de ciment de pe unelte, mixere si utiaje. Fiind un produs acid foarte concentrat, se recomanda utilizarea manusilor si ochelarilor de protectie in timpul manevrarii si folosirii produsului. Contine inhibitori de coroziune.

Dilutie optima 1:5

Mod de ambalare: bidon 25 kg

DIMER. DETERGENT DE EXTERIOR SUPER CONCENTRAT

Informatii produs:

Detergent alcalin bicomponent, indeparteaza murdaria, grasimea, uleiurile, smogul, noroiul. Este recomandat pentru spalarea camioanelor, containerelor, echipamentelor industriale si de constructii. Diluat corect este recomandat pentru spalarea motoarelor si a partilor mecanice.

Dilutie optima 1:50 – 1:100

Mod de ambalare: bidon de 25 kg

RIAL 2000. SPUMĂ ACTIVĂ MULTIUZ / AGENT DE PRESPĂLRE CONCENTRAT

Informatii produs:

Agent spumant concentrat dintr-un singur component, recomandat pentru spălarea maşinilor, camioanelor, prelatelor, părţilor exterioare ale motoarelor, caroseriilor şi roţilor. Rapid, eficient și sigur pe vopsele, topeşte murdăria grasă și uleioasă și smogul, fără periaj. Efect antistatic, ușor de curățat. Conţine surfactanţi anionici şi non-ionici biodegradabili în proporţie de peste 90%.

Diluţie optimă PRESPĂLARE CAMIOANE 1:50 – 1:70, DEGRESARE CAROSERII AUTO 1:15, SPĂLARE MOTOR 1:10

Mod de ambalare: bidon de 10 kg si 25 kg

PRET PER BIDON DE 10 KG 126.00 LEI + TVA

PRET PER BIDON DE 25 KG 302.50 LEI + TVA

VALER. DETARTRANT

Informatii produs:

Produs de curățare acid, ce elimină incrustațiile de calcar și urmele de oxid. Potrivit pentru curățarea suprafețelor din oțel inoxidabil, aluminiu, pereții spălatoriilor auto, containere și rezervoare. Nu utilizați pe suprafețe vopsite, vitrate, emailate, din porțelan și ceramică Conţine surfactanţi anionici şi non-ionici biodegradabili în proporţie de peste 90%.

Diluţie optimă 1:3 – 1:5

Mod de ambalare: bidon de 25 kg

PRET PER BIDON 327.73 LEI + TVA